Internet Business rules!!!
Strategen voorspellen dat bedrijven die nu nog niet operationeel zijn op internetverkoop, ten dode zijn opgeschreven binnen drie jaar.
Aan winkels is het al te zien: internet verkoop is booming en niet meer te stuiten. Het is strategisch van levensbelang om ook uw b2b zaken via internet zo snel mogelijk op te starten, anders haalt u uw concurrenten niet meer in, wordt als toekomstbeeld geschetst.
 Ongelooflijk
Ontwikkelingen van verkoop via internet blijven boosten! Ook het B2B kanaal wordt steeds beter benut.
Onze van oorsprong Duitse businesspartner Mercateo AG realiseert ook dit jaar een omzet stijging op b2b internet verkoop van maar liefst 46%!!! tot 135+ miljoen Euro. En dat dwars tegen alle crisis geluiden in. Samen met Business Enabling Group BV kunt ook u uw bedrijfsresultaat sterk opstuwen door elektronisch met ons te exporteren naar een of meerdere Europese landen.
Het belangrijkst voor onze export
Heel weinig mensen weten hoe omvangrijk de Duitse markt alleen al voor Nederlandse bedrijven is.
Alleen de export van Nederland naar Nordrhein-Westfalen is al meer dan vijf miljard euro! Dat is al meer dan al ons andere exportvolume naar meer dan twintig andere landen, waaronder China.
Meld u aan via de site bij contact.

De markt in Europa is zo breed en groot, dat u niet hoeft te schromen contact met ons op te nemen. Uiteraard zal de ene sector wat makkelijker via internet verkopen dan een andere, maar door het enorm aantal potentiële klanten loont het altijd de moeite. Kijk onder het tabblad boven of uw bedrijf wordt gezocht, of meldt u gewoon toch aan, u bent van harte welkom. We kunnen heel snel beoordelen of er succes kan worden behaald.
Wij bieden u als ondernemer de mogelijkheid alle drempels van klassiek exporteren te vermijden: valuta, BTW, wetten en regels, taal, cultuur, agentschappen etc..
Met ons (®'EXPORTAL' beschikt u over een directe commerciële internet verbinding met zakelijk Europa per land, maar zit u toch volledig zelfstandig 'aan de knoppen'.
Veel extra inspanning? Eerst gewenste data inlezen in uw (®'EXPORTAL' . Daarna krijgt u het druk met producten verzenden, factureren en met meer omzet, terwijl uw kosten nauwelijks zijn gestegen. Dat is de manier om business to business te exporteren anno NU.
Stelt u zich het grootste voetbalstadion voor dat u kent: hoeveel toeschouwers?
60.000? 70.000? DAT is GROOT! Waren het maar allemaal klanten, dat zou mooi zijn!

Met ons bereikt u morgen VELE MALEN dit aantal zakelijke Europese (kvk) klanten:> 2.000.000
Toegang tot meer dan 2 miljoen zakelijke klanten en per maand 13000 nieuwe.
100.000 bezoekers per dag en 46% groei afgelopen twee jaar.
Altijd precies na 30 dagen betaald ZONDER DEBITEURRISICO.
Volledig transparante markt, u ziet uw concurrent altijd en direct.
Degelijke Duitse processen, uiterst betrouwbaar.
De modernste zakelijke e-commerce technologie.
Uw eigen internet portal per land, volledige prijs-autonomie.
U verkeert in een geselecteerd zakelijk gezelschap van aanbieders.
Geen 'conflict of interest' t.o.v. uw fysiek distributienetwerk.
Online vertaaldiensten voor uw productinformatie.
De b2b manier om zaken te doen voortaan.
Bussiness Enabling Group is een 'Mercateo zertifizierter Partner' privacy policy disclaimer